TOP termékek

Befőzés és tartósítás

Befőzés és tartósítás

Befőzés és tartósítás

Befőzés és tartósítás
Bővebben
Szerző :
Cosima Bellersen Quirini
Boritó ár :
3500-ft
Borító :
puhatáblás
Oldalszám :
144
Kiadó :
Sziget Könyvkiadó
EAN :
9786155723667
Kiadás éve :
2024
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
3 500 Ft
Részletek
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig
élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Adatok
Cikkszám
b-221165
Hasonló termékek