TOP termékek

Kérdése van?   Hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8 - 16 óra között    +36302673346 

 

A 12.00 óráig leadott rendelésed már következő nap átveheted házhozszállítással vagy csomagautomatából.

Britannia Kapitány

Britannia Kapitány

Britannia Kapitány

Britannia Kapitány
Bővebben
Szerző :
Alan Moore
Boritó ár :
5995-ft
Online ár :
5875-ft
Kiszállítás házhoz vagy csomagautomatába :
1-2 munkanap
Nyelv :
magyar
Kötés :
keménytáblás
ISBN :
9789634701125
Oldalszám :
224
Kiadó :
Fumax
EAN :
9789634701125
Kiadás éve :
2019
További adatok
Raktáron
5 875 Ft
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
Részletek
„A legmegrendítőbb, legerőteljesebb történetek egyike, amelyeket Alan Moore valaha papírra vetett.” Chris Claremont
A titokzatos, nagyhatalmú Merlin átküldi Brian Braddockot, azaz Britannia Kapitányt egy párhuzamos, a teljes pusztulás szélén álló valóságba, ám Braddocknak az alternatív Föld megmentésére irányuló erőfeszítései kudarcba fulladnak. Amikor az ott zajló végzetes események a saját világunkban is elkezdenek megismétlődni, Britannia Kapitány elkerülhetetlen sorsával kénytelen farkasszemet nézni.
Miközben az elpusztult párhuzamos univerzumból egy gyilkos, legyőzhetetlennek tűnő szörnyeteg közeledik, a Földön a pusztítás erői egy tébolyult, szinte isteni hatalmú lény alakjában a valóság egészét fenyegetik. A háttérben apokaliptikus sakkjátszma folyik, tétje pedig élet vagy halál, pusztulás vagy megmaradás. Ám még a Sakkjátékos sem készült fel minden eshetőségre… Mitikus erejű történet a Jó és a Gonosz örök küzdelméről, amely méltó a Marvel Univerzum legkomorabb és legdicsőségesebb pillanataihoz, a Sötét Főnix vagy Thanos legendájához.
Alan Moore (Watchmen, V mint vérbosszú, Különleges úriemberek szövetsége) és Alan Davis (X-Men, New Mutants) a képregény műfajának legnagyobbjai közé tartoznak. A Britannia Kapitány mindkettejük számára az egyik első igazán jelentős munka: elbeszélői remekmű, ugyanakkor grafikai értelemben is élvonalbeli alkotás, amely messzemenően kiállta az idő próbáját. A kötet tartalmazza az összes, Alan Moore által írt Britannia Kapitány-történetet.
Adatok
Gyártói cikkszám
9789634701125
Cikkszám
b-177901
Hasonló termékek