TOP termékek

Rozsomák - Adosság és becsület

Rozsomák - Adosság és becsület

Rozsomák - Adosság és becsület

A Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 9.kötete

Bővebben
Boritó ár :
3490-ft
Borító :
Kemény
EAN :
977253294803718009
Webshopunkban :
Raktáron
V26 Bolt  :
Raktáron
Váczi depo :
Raktáron
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
3 490 Ft
Részletek

Az X-Men lapjairól érkezett Rozsomák legelső szólókalandja! Amikor Japánba utazik, hogy megtalálja szerelmét, Marikót, szembesül vele, hogy a lány hozzáment egy másik férfihez, hogy
így törlessze apja adósságát. Rozsomák a Kéz nevű szervezeten tölti ki dühét, és közben új szövetségesre lel Jukio rónin személyében.

A gyűjtemény a Wolverine 1-4. számát tartalmazza.A történet előzményei:

Rozsomák élete csupa rejtély. Bármely sérülésből hamar felgyógyul, ráadásul az egész csontvázát az adamantium nevű, törhetetlen fémmel vonták be, aminek köszönhetően megállíthatatlanná vált a csatamezőn. Csakhogy az emlékei híján fogalma sincs, hogy kik és miért tették ezt vele.
Habár a dühkitörései és mogorva természete miatt magányos alkat, mégis csatlakozott a mutáns szuperhősöket tömörítő X-Menhez, egy feltétellel: ha a csapat mentorául szolgáló X Professzor a pszichés képességeivel visszaadja rejtőzködő emlékeit.
Rozsomák eleinte gyakran összetűzésbe keveredik a bajtársaival, ám idővel felenged, és a csapat szerves részévé válik.
Egy japán kaland során megismerkedik egy Jasida Mariko nevű nővel, aki azonnal felkelti az érdeklődését. Habár Marikót eleinte elriasztja Rozsomák állatias külseje, idővel felfedezi a vad természet alatt rejtőző törődő, gondoskodó férfit, és viszonozni kezdi annak vonzalmát.
Amikor később New Yorkba látogat, rengeteg időt töltenek együtt.
A rákövetkező hetekben lassan kivirágzik a kapcsolatuk és egymásba szeretnek. Habár Rozsomák kötelezettségei az X-Men felé hosszas távollétekkel jár együtt, Mariko mindig elkíséri a gondolataiban, amely segít féken tartani a benne lakozó vadállatot.

Adatok
Cikkszám
977253294803718009
Hasonló termékek