TOP termékek

Tenyérjóslás

Tenyérjóslás

Tenyérjóslás

Tenyérjóslás
Bővebben
Szerző :
Papus
Boritó ár :
2900-ft
Nyelv :
magyar
ISBN :
9786156432148
Oldalszám :
174
Kiadó :
Hermit Könyvkiadó
EAN :
9786156432148
Kiadás éve :
2022
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
2 900 Ft
Részletek
Milyen lekicsinylő mosollyal utasítják is el a „komoly emberek” egy „másik kor” elképzeléseit, melyek a szellemnek a testre gyakorolt hatására és arra a lehetőségre vonatkoznak, hogy egy ember testrészeinek alakjából következtetni lehet a jellemére!
Az okkultizmust a tenyérjóslás elméletére alkalmazva teljesen új megvilágításban fogom bemutatni ezen tudományt és olyan ismereteket teszek közzé, amelyeket hiába keresnénk a kérdést tárgyaló modern kézikönyvekben. Feleslegesnek tűnik számomra, hogy válaszoljak arra az ellenvetésre, mely szerint a kéz vonalai csupán az egyénre jellemző foglalkozás eredményei, vagy a bőr természetes redői lennének. PL. a bal kézen, amellyel kevesebbet dolgozunk, sokkal több vonal található, mint a jobb kézen, az újszülöttek pedig, akik tudomásom szerint még nem választottak semmilyen konkrét foglalkozást, szintén számos kézvonallal rendelkeznek. A bőr természetes redőivel kapcsolatban a tenyérjóslás szempontjai alapján végzett megfigyelések jobban megvilágítják valódi szerepüket, mint bármilyen anatómiai kézikönyv.
Minden egyes ujj egy-egy jellegzetes impulzust szimbolizál, melyeket hamarosan részletesen át fogunk tekinteni. Kellemes olvasást kívánok hozzá: Papus
Adatok
Gyártói cikkszám
9786156432148
Cikkszám
b-206702
Hasonló termékek