TOP termékek

A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben
Bővebben
Boritó ár :
2300-ft
Nyelv :
magyar
Kötés :
puhatáblás ragasztott
ISBN :
9786155496011
Borító :
puhatáblás ragasztott
Oldalszám :
111
Kiadó :
Hermit Könyvkiadó
EAN :
9786155496028
Kiadás éve :
2014
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
2 300 Ft
Részletek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Adatok
Gyártói cikkszám
9786155496011
Cikkszám
b-132267
Hasonló termékek