TOP termékek

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Bővebben
Szerző :
N. Nagy Sándor
Boritó ár :
2900-ft
Borító :
puha kötés
Oldalszám :
48
Kiadó :
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN :
9786156603043
Kiadás éve :
2023
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
2 900 Ft
Részletek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatok
Cikkszám
b-213327
Hasonló termékek