TOP termékek

Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése
Bővebben
Szerző :
Stőgermayer Antal
Boritó ár :
2900-ft
Nyelv :
magyar
Kötés :
puhatáblás ragasztott
ISBN :
9786155496165
Borító :
puhatáblás ragasztott
Oldalszám :
190
Kiadó :
Nemzeti Örökség Kiadó
EAN :
9786155496165
Kiadás éve :
2015
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
2 900 Ft
Részletek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Adatok
Gyártói cikkszám
9786155496165
Cikkszám
b-145014
Hasonló termékek