TOP termékek

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Bővebben
Szerző :
Bernhard Gahm
Boritó ár :
2800-ft
Nyelv :
magyar
Kötés :
puhatáblás
ISBN :
9786155178214
Borító :
puhatáblás
Oldalszám :
124
Kiadó :
Sziget Könyvkiadó
EAN :
9786155178214
Kiadás éve :
2012
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
2 800 Ft
Részletek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Adatok
Gyártói cikkszám
9786155178214
Cikkszám
b-172388
Hasonló termékek