TOP termékek

Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség
Bővebben
Szerző :
Ötvös Zsuzsanna
Boritó ár :
7499-ft
Nyelv :
magyar
Kötés :
keménytáblás, cérnafűzött
ISBN :
9789636041151
Borító :
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám :
216
Kiadó :
Libri Könyvkiadó
EAN :
9789636041151
Kiadás éve :
2022
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
7 499 Ft
Részletek

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.
Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.
Adatok
Gyártói cikkszám
9789636041151
Cikkszám
b-206085
Hasonló termékek