TOP termékek

Omega-3 szakácskönyv

Omega-3 szakácskönyv

Omega-3 szakácskönyv

Omega-3 szakácskönyv
Bővebben
Szerző :
Michael van Straten
Boritó ár :
3390-ft
Nyelv :
magyar
Kötés :
füles, kartonált
ISBN :
9786155005039
Borító :
füles, kartonált
Oldalszám :
144
Kiadó :
Zafír Press
EAN :
9786155005039
Kiadás éve :
2013
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
3 390 Ft
Részletek
Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni küzdelemben, a stroke-megelőzésben, és az egészséges agyműködés és kiegyensúlyozott hangulat megőrzésében. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet, ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt. Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre. Bár az olajos húsú halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
Adatok
Gyártói cikkszám
9786155005039
Cikkszám
b-173564
Hasonló termékek