TOP termékek

Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén
Bővebben
Szerző :
Carey Copeling
Boritó ár :
5499-ft
Nyelv :
magyar
Kötés :
kartonált
ISBN :
9789634479871
Borító :
kartonált
Oldalszám :
232
Kiadó :
Alexandra Kiadó
EAN :
9789634479871
Kiadás éve :
2021
További adatok
Webshop készlete: Raktáron
5 499 Ft
Részletek
Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt. Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik szánkban az ízletes falat. *** VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI *** CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com weboldalon osztja meg receptjeit. 100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve A BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc készítéséhez PRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok megválasztásához
Adatok
Gyártói cikkszám
9789634479871
Cikkszám
b-198825
Hasonló termékek