TOP termékek

Személyesen vásárolnál raktárunkban? Munkanapokon 15.00-16.00 között gyere.

 

A 12.00 óráig leadott rendelésed már következő nap átveheted házhozszállítással vagy csomagautomatából.

Blog

Bucó, Szetti, Tacsi

kepregenyplusz
Bucó, Szetti, Tacsi
Olvasni jó. Ezt minden képregény szerető ember is tudja, sőt immáron Tacsi is, aki valóságos könyvmoly.
Legújabb fantasztikus olvasmánya – melyben furcsa és hihetetlen módon emberek élnek együtt békességben a kutyákkal – rávilágít arra, hogy bizonyos "ajtókon" keresztül új világokba is eljuthatunk, ilyen ajtó amúgy minden olvasmányunk is, legyen az könyv vagy képregény. Ez persze rögtön felcsigázza a többieket is.
Találnak is egy fura házikót, ami elrepíti őket valahová, ami nem Kansas, de sárga úton lehet eljutni errefelé a Smaragdvárosba, kinek vezetője minden kérdésükre felelhet, és talán a hazafelé vezető utat is meg tudja mutatni.
Igencsak elfáradnak a kalandokba kedvenc kutyusaink, hisz van, aki a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen is embernek, vagy éppen halnak, tehénnek, esetleg óriásnak lenni. Még jó, hogy a szeretet és a szerelem ereje a legtöbb bajt orvosolni tudja!
Ha kíváncsivá váltatok arra, milyen kalandokba keveredik és kikkel találkozik a négy kutyus utazása során, akkor a Bucó, Szetti, Tacsi és Micike: Tacsi a könyvmoly című albuma garantáltan felvidít majd benneteket!