TOP termékek

Blog

Bucó, Szetti, Tacsi

kepregenyplusz
Bucó, Szetti, Tacsi
Olvasni jó. Ezt minden képregény szerető ember is tudja, sőt immáron Tacsi is, aki valóságos könyvmoly.
Legújabb fantasztikus olvasmánya – melyben furcsa és hihetetlen módon emberek élnek együtt békességben a kutyákkal – rávilágít arra, hogy bizonyos "ajtókon" keresztül új világokba is eljuthatunk, ilyen ajtó amúgy minden olvasmányunk is, legyen az könyv vagy képregény. Ez persze rögtön felcsigázza a többieket is.
Találnak is egy fura házikót, ami elrepíti őket valahová, ami nem Kansas, de sárga úton lehet eljutni errefelé a Smaragdvárosba, kinek vezetője minden kérdésükre felelhet, és talán a hazafelé vezető utat is meg tudja mutatni.
Igencsak elfáradnak a kalandokba kedvenc kutyusaink, hisz van, aki a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen is embernek, vagy éppen halnak, tehénnek, esetleg óriásnak lenni. Még jó, hogy a szeretet és a szerelem ereje a legtöbb bajt orvosolni tudja!
Ha kíváncsivá váltatok arra, milyen kalandokba keveredik és kikkel találkozik a négy kutyus utazása során, akkor a Bucó, Szetti, Tacsi és Micike: Tacsi a könyvmoly című albuma garantáltan felvidít majd benneteket!