TOP termékek

Blog

Időmesterek

kepregenyplusz
Időmesterek
Ha az a munkád, hogy az időfolyam egyenetlenségeit kigyomláld és visszaállíts mindent a helyes kerékvágásba, keménynek és határozottnak kell lenned.
 
 Néha talán úgy tűnhet, kőszívűnek is. De tisztában kell lenned a ténnyel, nem menthetsz meg mindenkit. Hiszen egy apró változtatás is végzetes töréseket eredményezhet az időben.
Amikor Darkseid egy Omega sugara eltalálja a Sötét Lovagot, mindenki elkönyveli halálát. Kiderül azonban, hogy nem halt meg, hanem a sugár visszaküldte az időben. Ez vajon a csapás egy mellékhatása lenne? Vagy mindez Darkseid egy újabb ördögi tervének része és szándékosan küldte a múltba a Denevérembert? Igazából nem számít a miért és a hogyan, csak az, Bruce Wayne múltban tartózkodása számtalan potenciális és az időfolyam stabilitását jelentősen megbolygatható veszélyforrást jelent. Most, hogy Batman elveszett az időfolyamban, mentőakciót szerveztem, ahová "civilek" társaságában kellett elindulnom. Superman és Zöld Lámpás nem értik az "érzéketlenségem", egyedül talán Booster Gold ért meg valamennyire.
Az időutazás sohasem sétagalopp, elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és az egész akció gallyra mehet. Most azonban sötét erők igyekeznek lépten nyomon akadályozni minket, ráadásul kiderül, nem is csak mi keressük az elveszett hőst.
És persze arról se feledkezhetünk meg, hogy az időutazás lehetősége, az általa megszerezhető eszközök és hatalom sokakat csábít, és egyesek mindenre képesek, hogy megszerezzék a technológiát. Akár még az otthonomat, a Távlatpontot is képesek megtámadni…
Én mondom, nem könnyű az Időmester munkája és Rip Hunternek ezt nyugodtan elhihetitek. Tartsatok velem ebben az időt és dimenziókat keresztül-kasul bejáró kalandban.